Njihuni me ne!

Zbuloni një potencial të ri për karrierën tuaj, në një prej kompanive më të mëdha globale.

 

Aplikoni nëpërmjet formës më poshtë dhe ne do t'ju kontaktojmë shumë shpejt!

Përzgjidhni një ose disa nga gjuhët të cilat ju keni njohuri të mira
Upload requirements

By submitting the above form you agree to our terms and conditions.

Image