background

Lideri global me mbi 200 seli, të shpërndara në 25 shtete,
me më shumë se 30 gjuhë dhe me mbi 130,000 punonjës tani vjen edhe në Tiranë.

Bëhu pjesë e një super kompanie që vlerëson talentin dhe punën!

Mësoni më shumë Apliko

Zbuloni pse Konecta është një nga vendet më të mira për të punuar

Për vite me rradhë ne jemi nderuar si një nga kompanitë më të mira për të punuar në Shqipëri nga "Best Places to Work", e cila është një organizatë e njohur ndërkombëtare për çertifikimin e kushteve të punës.

Prioriteti ynë kryesor është krijimi i një vendi pune ku punonjësit ndihen të mirëpritur, ku ata mund të mësojnë, të rriten dhe të ndihen si pjesë e një ekipi të shkëlqyer. Ne bashkohemi me njerëz të veçantë, me ide të mira dhe një besim të përbashkët se së bashku ne mund t'u japim vlera të mirëfillta klientëve tanë dhe kulturës sonë profesionale.

background

Konecta Albania ofron shumë
hapsira ku ju mund të zhvilloheni

Bashkë jemi më të suksesshëm. Diversiteti, gjithëpërfshirja dhe fryma e grupit, janë mundësi reale për familjen tonë të madhe. Konecta është vendi ku gjithësecili ka mundësinë për t'u rritur profesionalisht!

Bashkëpunimi

Për ne bërthama është skuadra, prandaj i japim çdokujt që mendon se ka një ide për të implementuar, mundësinë që të na bashkohet. Motivi jonë është të nxisim bashkëpunimin në grup për të arritur misionin tonë të përbashkët: Transformimin dhe zhvilimin e sektorit të Menaxhimit të Klientit.

Smartwork

Konecta Albania praktikon metodën e punës smartworking, e cila ju ofron mundësi duke punuar nga shtëpia ose kudo që ndodhesh. Çfarë nevojitet për t'u bërë pjesë? Dëshira dhe vullneti për të punuar! Pjesën tjetër na e lini ne në dorë.

Pozitiviteti

Të gjithë së bashku kalojmë pjesën më të madhe të ditës në zyrë, prandaj për ne është shumë e rëndësishme të krijojmë një mjedis pune konstruktiv, që përmirëson produktivitetin dhe e bën skuadrën të lumtur e të sigurt.

Evente

Konecta Albania organizon evente të ndryshme të argëtimit si volejboll, udhëtimet në mal apo në det, konkurse të ndryshme, në të cilat çdo punonjës i kompanisë mund të marrë pjesë.

Konecta ofron një ambient dinamik ku ju mund të rriteni në karrierën tuaj

Një grup bëhet ekip, kur secili anëtar është i sigurt për veten dhe kontributin e tij për të lavdëruar aftësitë e të tjerëve.

Bashkë jemi më të suksesshëm. Diversiteti, gjithëpërfshirja dhe fryma e grupit, janë mundësi reale për familjen tonë të madhe.
Konecta është vendi ku gjithësecili ka mundësinë për t'u rritur profesionalisht!


Aplikoni Mësoni më shumë
  • Prej 14 muajsh jam pjesë e familjes Konecta, me objektivin e qartë për t'u rritur çdo ditë profesionalisht. Motivimi dhe mbështetja që gjeta në skuadër më kanë bërë të fitoj më shumë besim te vetja dhe të ndihem e lumtur për punën që bëj. Një ndër vlerat që çmoj më tepër në #KonectaSquad është bashkëpunimi, falë të cilit arrijmë të gjithë objektivat e përbashkët.

    Marinela
  • Prej 6 muajsh jam pjesë e familjes Konecta, por me kolegët e mi ndiej se njihemi prej shumë kohësh. Për mua është shumë e rëndësishme të punuarit në skuadër sepse më ndihmon në përmbushjen e objektivave personale dhe profesionale.Jam e lumtur të jem pjesë e një kompanie si Konecta, ku ndihem e vlerësuar për punën dhe kontributin që jap. Kjo më motivon të jap më të mirën time çdo ditë dhe të ndihmoj çdo koleg të ri që i bashkohet skuadrës tonë.

    Briseda
  • Prej një viti jam pjesë e familjes Konecta, me objektivin e qartë për t'u rritur çdo ditë profesionalisht. Ambienti familjar dhe puna në skuadër më ka motivuar për të arritur qëllimet e mia dhe për të kontribuar maksimalisht në rezultatet e skuadrës. Një ndër gjërat më të rëndësishme që kam mësuar, është se çdo koleg i ri bëhet pjesë e familjes së madhe që ditën e parë që na bashkohet. Vetëm në këtë mënyrë puna në grup bëhet më efektive dhe më e bukur.

    Fiona Grembi

Na ndiqni në  Facebook dhe  Instagram për njoftime të tjera

Zbuloni më shumë rreth nesh